• (+386) 01 3611 257
  • info@alma-mix.si
Alma-mix d.o.o.

Podjetje Alma Mix že 23 let deluje na trgih Slovenije, bivše Jugoslavije, Rusije, Avstrije. Dolgoletne izkušnje nam potrjujejejo našo trditev : Brez dobre in kvalitetne ponudbe , ni zadovoljnega kupca- gosta. Zato v podjetju Alma Mix radi delamo v živo, gradimo medčloveške odnose tako z zaposlenimi v lastnem podjetju kot z našimi strankami. To je eden od pomembnih ključev našega uspeha. Vsak izdelek je del usklajenega in organiziranega procesa, od svetovanja, komunikacije do realizacije. Naša zaveza je , da ne puščamo vrzeli za napake ali zamude pri dobavi. V resnici je Alma Mix eno redkih podjetjij v Sloveniji, ki je na tem področju vgradilo skoraj popoln nadzor nad proizvodnjo skozi lastno podjetje in prek partnerstev. To je strateška prednost. Proizvodnja in neposredna distribucija je središče našega dela. Zanesljivost ni le beseda. Je , kar dokazujemo vsak dan našim strankam, da nas ponovno izberejo.

 

Prilagodljivost ali krojaštvo ( prilagojeno ) vsaki naši stranki, je mešanica posvečene obrti in napredne tehnologije. Izdelki Alma Mix so znani in cenjeni zaradi njihove kakovosti in raznolikosti, ki zadovolji vsakršne potrebe.

To nas vodi k izvedbi projektov, ki segajo od koncepta logotipa do proizvodnje izdelkov.

 

Nekaj o ekologiji

 

Podjetja morajo danes biti občutljiva na trajnostni razvoj, si prizadevati promovirati gospodarstvo in pri tem ne škodovati okolju-planetu. V podjetju Alma Mix to počnemo. Uporabljamo reciklirani papir, recikliramo plastiko, plastenke so narejene iz 100 % pet/petg , lhpe materiala (okolju prijazne embalaže), rastlinska mila, ki ne iskoriščajo živali, bio kozmetika (ekološki proizvodi ) , ki ne uporabljajo naftnih derivatov, na ta način poskušamo dvigovati ozaveščenost kupcev. Kar se tiče proizvodnje kozmetike se podjetje Alma Mix lahko pohvali , da smo podjetje z 0 oziroma z malo kilometri, s proizvodnjo v domači hiši se izognemo uporabi ladij in letal za uvoz materialov, s tem se zmanjša onesnaženost okolja. Skratka podjetje Alma Mix spoštuje planet zemljo. Vsa kozmetika , ki jo že sedaj uporabljajo naše stranke že vključuje naštete prednosti za ekologijo. Vsi šamponi,kopeli, body losioni in mila ne vsebujejo umetnih barvil, so brez parabenov, silikonskih olj, brez formadehida, uporaba konzervansov je omejena na najnižjo možno raven, brez alkohola, brez živalskih sestavin  in niso testirana na živalih.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.